Anunt Campionatul National de Maraton Masters – Bucuresti, 15.10.2017

Campionatul National de Maraton Masters va avea loc duminica, 15 octombrie 2017 la Bucuresti si se desfasoara in cadrul Maratonului International Bucuresti organizat de Asociatia Bucharest Running Club.

Startul se va da la ora 9:30 de pe Bulevardul Libertatii din dreptul Parcului Izvor iar sosirea va fi in Piata Constitutiei.

Ridicarea kiturilor de concurs se va face sambata, 14 octombrie la sediul Federatiei Romane de Atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas, intre orele 11:00 si 15:00.

Se va percepe o taxa de Campionat National Masters de 25 de lei. De asemenea, sportivii care nu au viza pe anul 2017 vor veni cu legitimatiile ca sa li se puna viza pe loc, contra unei taxe de 10 lei – conditie obligatorie pentru a putea participa la acest campionat national de maraton.

Kitul de concurs trebuie sa contina alaturi de tricoul oficial numarul de concurs si chipul electronic pentru inregistrarea timpului. La ridicarea kitului este indicat ca sportivii sa verifice acest lucru. In timpul cursei sportivii trebuie sa aiba expus pe fata tricoului numarul de concurs iar chipul sa fie legat de sireturile pantofului de alergare. La terminarea cursei (eventual abandonul cursei) toti atletii trebuie sa predea chipurile la sosire personalului voluntar care se ocupa cu colectarea acestora.

Daca din conditii de forta majora, dupa ce si-au ridicat kitul sportivii se gasesc in imposibilitatea de a mai putea concura, acestia trebuie sa anunte pe organizatori si sa restituie kitul de concurs. Sub nicio forma nu vor da numarul de concurs si chipul unei alte persoane care sa concureze in locul lor!

Festivitatatea de premiere la acest campionat national va avea loc dupa terminarea cursei de maraton a atletilor masters si dupa parvenirea rezultatelor de la organizatori.

Mult succes tuturor participantilor!