Oferta pentru deplasarea la Balcaniada de Sală Masters 2018 – Belgrad, Serbia

Perioada: 08-11.03.2018, 3 nopti, cazare cu mic dejun inclus , hotel 4*(aprox 3 km de sala ), acces gratuit la internet si parcare gratuita (pentru autoturisme) transport cu autocarul, trasferuri hotel-stadion-hotel

– 165,-euro/persoana pt grup de 25 pax,
– 145,-euro/pers pt grup de 35,-pax,
– 140,euro/persoana pt grup de 40 pax

In acest moment sunt doar 15 persoane care si-au exprimat intentia de a participa la acest eveniment. Va anunt care este numarul inscrisilor saptamanal.

Inscrierile pentru concurs se fac simultan cu inscriere pentru serviciile de cazare si transport. Puteti opta doar pentru serviciile de transport sau cazare in functie de preferinta dvs.

Pentru buna desfasurare a inscrierilor si corectitudinea datelor inregistrate, va rog sa-mi trimiteti atasat si o copie a documentului de calatorie (respectiv cartea de identitate sau pasaport)

PENTRU INSCRIEREA LA CONCURS VA ROG SA MENTIONATI URMATOARELE DATE:

1.NUME SI PRENUME
2.DATA NASTERII
3.CATEGORIA DE VARSTA/SEX
4.PROBA SAU PROBELE, PERFORMANTA CEA MAI BUNA A PROBEI.

Inscrierile si plata se fac pina cel mai tarziu 10 februarie 2018 cash sau prin transfer bancar cont : RO30BRDE445SV33256974450, BRD, SUC VICTORIA, TITULAR: HOSSU ALICE SIMONA in lei la cursul BNR din ziua platii + 2% com schimb valutar.

Asigurarea medicala se face separat si se taxeaza in functie de varsta clientului, deci va rog sa-mi solicitati si acest serviciu in mailul dvs, daca il doriti.(Atentie! Acest serviciu nu este obligatoriu).

Va rog sa-mi trimiteti pe mail datele , eu va trimit factura proforma cu care sa achitati contravaloarea serviciilor prin banca sau daca sunteti in Bucuresti ne putem intalni sa incasez banii cash. ( dupa ora 19.00 si sambata sau duminica).

Pentu relatii si confirmarea primirii banilor sau alte detalii va stau la dispozitie numai dupa ora 19.00 p.m.zilnic. Factura finala o primiti la data plecarii in deplasare pentru a face deconturile la cluburi.

Atasat aveti taxele de participare la concurs si cateva informatii despre desfasurarea concursului orientative.(Atentie programul se poate modifica)

Taxa de inscriere este de

  1. 20€ pentru o proba
  2. + 5€ pentru fiecare proba suplimentara
  3. + 1€ contributie control doping
  4. + 1€ taxa transfer bancar

Termenul limita pentru inscrierea la persoanele desemnate din cadrul CAM este 10 Februarie (OBS. Pentru a ne putea incadra in termenul de 15 Februarie cerut de organizatori).

Inscrierile sunt valabil inregistrate si transmise organizatorilor conditionat de achitarea taxei de concurs inainte de termenul limita.
Programul preliminar al competitiei este prezentat pe site-ul competitiei.

Taxa petrecere 15,-Euro/pax se achita separat in autocar dupa ce aflam data, ora, locul organizarii evenimentului.

Verificarea finala (inclusiv a incasarilor) si transmiterea listei unice si platii catre organizatori o vom face in intervalul 12-15 Februarie 2018.

Cu stima,
Alice Hossu
0722322119